WISA PRO 35 362-2927 Καζανάκι Εντοιχιζόμενο Πλαστικό Ορθογώνιο Χαμηλής Πίεσης

155,00 €
με ΦΠΑ

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Καζανάκι Εντοιχιζόμενο Πλαστικό Ορθογώνιο Χαμηλής Πίεσης

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

WISA PRO 35 362-2927 Καζανάκι Εντοιχιζόμενο Πλαστικό Ορθογώνιο Χαμηλής Πίεσης

Περιγραφή

Επίτοιχο καζανάκι PRO 35cm για κρεμαστές λεκάνες. Ιδανικό για τοποθέτηση σε γωνία ή σε μικρούς χώρους. Εγκατάσταση ένθετη ή επίτοιχη με γυψοσανίδα. Εγγύηση 10 Χρόνια

Ορθογώνιο καζανάκι Pro 35 της εταιρείας Wisa, το οποίο εγκαθίσταται εσωτερικά στον τοίχο πίσω από τη λεκάνη. Το εντοιχιζόμενο καζανάκι αποτελεί μία επιλογή υψηλής αισθητικής, καθώς ο όγκος του καζανακίου και όλες οι συνδέσεις θα εξαφανιστούν πίσω από τον τοίχο, αφήνοντας ως μόνο ορατό σημείο την πλακέτα ενεργοποίησης. Παράλληλα προσφέρει και εξοικονόμηση χώρου, και γι’αυτό τον λόγο αποτελεί ιδανική λύση για μπάνια με περιορισμένο χώρο. Για αποτέλεσμα μέγιστης αισθητικής μπορεί να συνδυαστεί με κρεμαστή λεκάνη. Σε κάθε περίπτωση πριν την εγκατάσταση του καζανακίου θα πρέπει να γνωρίζετε το υλικό του τοίχου, ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη εγκατάσταση και σταθεροποίηση του.

Είναι χαμηλής πίεσης, που σημαίνει ότι το νερό εγχύεται με μικρότερη πίεση και γι’αυτό τον λόγο διαθέτει μεγαλύτερο δοχείο, σε σχέση με ένα καζανάκι υψηλής πίεσης, ώστε να χωρά μεγαλύτερη ποσότητα νερού. Είναι διπλής ροής δηλαδή διαθέτει δύο κουμπιά, όπου το ένα αδειάζει όλη τη διαθέσιμη ποσότητα του νερού, ενώ το δεύτερο αδειάζει μικρότερη ποσότητα και είναι ιδανικό για την κένωση υγρών αποβλήτων. Αυτός ο μηχανισμός προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση νερού, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος. Κατασκευάζεται από πλαστικό, το οποίο αποτελεί μία πολύ πιο οικονομική λύση σε σχέση με την πορσελάνη. Είναι πολύ ανθεκτικό στην υγρασία αλλά και παρουσιάζει παράλληλα μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

Χαρακτηριστικά

Τοποθέτηση Εντοιχιζόμενο

Σχήμα Ορθογώνιο

Πίεση Χαμηλή

Υλικό Πλαστικό

Διπλής Ροής Ναι

Τοποθέτηση Εντοιχιζόμενων Γυψοσανίδας

Επικαθήμενο Όχι

Διαστάσεις

Μήκος 35 cm

Βάθος 18 cm

Ύψος 130 cm

(Δεν συμπεριλαμβάνεται η πλακέτα χειρισμού)

362-2927

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password